DE GALACTISCHE STRIJD OM AARDE EN MENSELIJK BEWUSTZIJN

‘We kunnen problemen niet oplossen door op dezelfde manier te denken als toen we ze creëerden.’

(Albert Einstein)

olieverf op katoen 70 x 70 cm

Voor de beweging in onze wereld, voor de aarde en voor de hele mensheid, is het van het grootste belang om je te gaan realiseren welke weg de doorgang gaat geven naar een andere manier van (samen) leven, naar een andere manier van Mens Zijn. En die weg is de weg van verruiming van jouw persoonlijke bewustzijn. Om alle manipulaties te kunnen gaan inzien en doorzien en te weerstaan, wat de enige weg ìs, is een verruimd/verhoogd bewustzijn het enige wapen. Deze verruiming of verhoging van jouw bewustzijn kun je uitsluitend zelf en alleen doen. De keuze om dit te gaan doen maak je zelf (je bent aan niemand iets verplicht, uitsluitend aan jeZelf). De horizontale frequenties, het lineaire denken, houdt je vast in deze gecreëerde matrix en zal geen enkele beweging en verandering gaan brengen. Het verhogen van jouw bewustzijn naar een multidimensionaal niveau van bronbewustzijn, is het enige ‘wapen’ dat bestand is tegen alle manipulaties, listen, leugens, bedrog, misbruik, mindcontrol en crowdcontrol. En het multidimensionale bewustzijn is het bewustzijn dat ieder mens van oorsprong heeft, het is alleen door miljoenen jaren heen verloren gegaan en verborgen gehouden. Het is de allerhoogste tijd om je dit te gaan realiseren en jouw eigen keuze te maken: blijf je hierin? of stap je eruit? It’s all up to you! Ga op ontdekkingsreis! Maak de reis naar binnen en maak weer opnieuw contact met jouw ware wezen dat in een menselijk lichaam woont.

Wie ben jij? Jij bent een menselijke krachtdrager, een wezen van en met oorspronkelijk bewustzijn, de bron van alle leven in alle multiversa, en je bent verbonden met alle levensfrequenties in alle universa. Het terughalen van deze innerlijke kracht in jezelf, in jouw bewustzijn, jouw innerlijke goud als soeverein wezen op planeet Aarde, creëert een collectief bewustzijn dat de ‘lage’ frequenties van macht en manipulatie volledig kan doen oplossen! Opdat wij samen bewust kunnen terugkeren op deze planeet in harmonie, gelijkwaardigheid en wereldvrede. En dat moment is NU! Er kan niet langer worden gewacht!

Om jouw individuele bewustzijn te verruimen en te verhogen naar frequenties van multidimensionaal wezen, is het nodig dat je alle spiritualiteit, new age, religie en al jouw eigen gedachten aan een nader onderzoek onderwerpt en altijd en overal de vraag stelt: is dit van mij? En dat je kennis verkrijgt over de galactische strijd die gaande is om onze planeet en het bewustzijn van de mensheid. Een redelijk overzicht van buitenaardse rassen en hun bedoelingen is onontbeerlijk.
Er zijn buitenaardse rassen die de mensheid en de aarde welwillend zijn, en ons al heel lang neutraal waarnemen zonder in te grijpen, en niets liever zouden willen dan dat de mensheid en de aarde zich verheffen boven alle gekrakeel en gekonkel, om een galactische alliantie te vormen met de aardbewoners die dan vervolgens ook technologie ter beschikking worden gesteld om interstellair te reizen en contact te hebben en te onderhouden met onze buitenaardse families. Want wij, mensen, zijn ook een mix van buitenaards DNA. Deze galactische waarnemers ervaar ik sinds mijn 25ste levensjaar. Deze weg naar binnen brengt alles wat jouw huidige bestaan vormt in beweging, en dat kan best als beangstigend worden ervaren. Immers, hoe is het voor jou als je Zelf gaat inzien en doorzien dat alles waar jouw leven uit bestaat gemanipuleerd en geïnfecteerd is? Dat niets is wat het lijkt, en dat niets lijkt wat het is? Dit is een gigantische en diepgaande omvorming van het menselijk bewustzijn.
Er zijn buitenaardse rassen die ons niet welwillend zijn, die niets liever willen dan de mensheid in slavernij en onderworpenheid houden en dat doen zij door kunstmatige attributen in te brengen (denk aan algoritmes, smartphones, teevees, tablets, computers, 5G), door beïnvloeding van jouw gedachten (Aethians), door aansturing van spiritualiteit, new age, religie, het bankwezen, de farmacie, de politiek, de geldsystemen, armoede, afgescheidenheid, oorlog, ziekte, angst, dood en (kinder)misbruik voor mind control en crowd control. Ook hebben deze rassen al sinds de jaren 1940/1950 convenanten afgesloten met overheden die volledig op de hoogte zijn van de bedoelingen van deze rassen, en sommige overheden (de zogenoemde Cabal) werken hiermee samen. Het centrum van deze rassen bevindt zich in de Orion-frequenties (onder andere Draconische rassen, Reptilianen, Greys), die hier op aarde de aansturing van deze mensen in hun macht hebben. En die aansturing/controle/manipulatie van bepaalde elitegroepen mensen en hybride wezens hier op aarde, houdt deze machthebbers in stand. Uitsluitend een verruiming en verhoging van jouw bewustzijn is hiertegen opgewassen en kan hierin beweging en verandering brengen. Wellicht de grootste valkuil in het huidige bestel van aarde en mensheid zou de zogenoemde ‘UFO disclosure’ kunnen zijn waarover ineens allerlei gepubliceerd wordt. Dit betreft de ‘disclosure’ van overheden die met buitenaardse rassen samenwerken, en zou de laatste hengel kunnen zijn om de mensheid binnen te halen. Indien jij niet weet met welke buitenaardsen je te maken hebt, kun je pardoes in de val lopen.

Kort en goed is NU de vraag: Wie Ben Jij? Waar Kies Jij Voor? Een planeet Aarde waar Mensen met en vanuit een verhoogd bewustzijn in gelijkwaardigheid, harmonie en wereldvrede leven, zonder (voor)oordeel over de ander, in open contact met andere buitenaardse beschavingen? Alles hangt af van jou! NU.

Mijn naam is Thérèse Jeunhomme en ik belichaam een brug tussen mijn Pleïadische beschaving (mijn familie) en de aardse realiteit wat wij gezamenlijk als scheppingsveld hier inbrengen. Het dichtgeweven web van manipulatie in ons hele melkwegstelsel heb ik aanschouwd vanuit een ruimteschip in een andere dimensie/frequentie. Leven is trilling, is frequentie, die zich uit in een vorm. Alle levensfrequenties bestaan in alle voorstelbare vormen en uitingen. Ik be-leef deze transitie van bewustzijn en buitenaards contact inmiddels ruim 40 jaar, en ook ik ben net als vele anderen in dit leven talloze malen en op onvoorstelbare wijze aangevallen en onderuit gehaald, in pogingen van de buitenaardse machthebbers om mijn bestaan en inbreng hier te elimineren. Lees meer op de pagina ‘bewustzijn in beweging‘. Wil je contact met mij dan kan dit via een persoonlijk bericht.

©20230709 Thérèse Jeunhomme

Plaats een reactie