BEWUSTZIJN IN BEWEGING

‘Het enige dat ik van je vraag, is dat je gewoonlijke gedachten en vormen één moment los laat en je geest openstelt voor een vorm die voor jou misschien nieuw is, maar voor iedereen bestaat.’

Stel jij jezelf wel eens de vraag wie je nu eigenlijk bent en waarom je hier bent? Heb jij wel eens, vaak, of continu het gevoel dat je leeft in een wereld die niet aanvoelt als ‘thuis’? Of dat je in meerdere werelden tegelijk verkeert? Of dat veel, of misschien zelfs wel alles, niet klopt in de huidige realiteit waarin wij leven?  Voel je de behoefte aan een innerlijke zoektocht en vraag jij je af waar je voor jezelf kunt beginnen met je eigen innerlijke avontuur? Dan kunnen ik, onderstaande boeken en de bekrachtiging onderaan deze pagina jou wellicht hierbij behulpzaam zijn en/of dienen als inspiratie of brug. Voor de verandering.

Mijn eigen onderzoek begon toen ik 17 jaar was en een opleiding in de psychiatrie ging volgen, op zoek naar antwoorden waarom deze wereld is zoals die is, en waarom mensen zijn zoals ze zijn en doen wat ze doen. Want daar begreep ik geen sikkepit van, en mijn innerlijk gevoel vertelde mij dat het nooit de bedoeling kon zijn dat de wereld bewoog zoals die zich bewoog. Ik vond geen antwoorden in de psychiatrie. Mijn avontuurlijk onderzoek werd geleid door mijn innerlijke vragen en bracht mij onder andere Carlos Castaneda, gnosis, boeddhisme, psychosynthese, kwantumfysica, David Icke, Martijn van Staveren, James Mahu/WingMakers en nog veel meer. Voornamelijk vond ik in teksten van anderen bevestiging van mijn innerlijk weten, wat mij kracht gaf: ik was niet gek en niet de enige! Rond mijn 25ste jaar expandeerde mijn bewustzijn en dienden zich buitenlichamelijke en kosmische ervaringen aan, dromen, visioenen, uittredingen en ‘zien’ waaronder ook een reis door de kosmos in een ruimtevaartuig na massale landing van buitenaardsen. De volledige ommekeer in mijn belevingswereld beleefde ik in 2000 toen ik tijdens een bewuste uittreding met mijn man ben meegereisd toen hij ontkoppelde van zijn fysieke lichaam. Met als aanvliegroute mijn oorspronkelijke liefdeskracht opende in mij het christusbewustzijnsveld dat ik hier kon manifesteren. De ‘dood’ heeft geen geheimen voor mij. Mijn bestaan was voorgoed veranderd. Ik begon mijn ervaringen op te schrijven in een ‘logboek’, van waaruit ik later een beknopt autobiografisch boekje ‘For everyman. Vertellingen over interacties met de eeuwigheid.’ heb geschreven. En ik reis verder. 

Een transitie is ‘een structurele verandering die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen’. 

‘Het einde van een tijdperk beschrijft de weg van ontmanteling van de wereld zoals wij die kennen, om die te vervangen door een andere perceptie van die wereld. Het universum is samengesteld uit oneindige aantallen energievelden. Het menselijke organisme reageert hierop met zintuiglijke data (informatie). Die zintuiglijke data worden door mensen geïnterpreteerd, en al die interpretaties vormen het menselijke cognitieve systeem (voorstellingen in je geest en de verwerking van informatie in je hersenen). De perceptie van onze huidige realiteit is aan diepgaande verandering onderhevig. Deze veranderende perceptie, deze bewustwording van onze huidige kunstmatig geprogrammeerde realiteit, brengt verandering in de wereld waarin wij nu leven.’

Alles wat jij binnenin jezelf verandert, straal je uit, en dat brengt beweging. Dat is de weg terug naar jezelf. Dat is jezelf bekrachtigen en je bewustzijn uitzenden. De huidige ‘realiteit’ waarin wij leven omvat een heuse en vooral zeer uitdagende transitie in bewustzijn. Als je jouw weg van onderzoek beloopt, ga je voelen en zien dat niets meer zeker is. Dat niets is wat het lijkt, en dat niets lijkt wat het is. Deze weg kies je zelf, en deze weg loop je zelf. Niemand anders kan dit voor jou doen. Maar je bent niet de enige en je bent niet alleen. De informatie en desinformatie die voor de innerlijke zoeker voorhanden is, is gigantisch. Onderstaande boekenplank is slechts een kleine greep uit de veelheid van informatie. Het is aan jou om te lezen, te voelen en te luisteren met je hart, en voor jezelf te voelen welke informatie met jouw innerlijke hart resoneert. Het enige dat nodig is voor jouw avontuur, is de moed om op weg te gaan en de bereidheid om alles waarvan je denkt dat het ‘waar’ is, jouw religieuze overtuigingen, je (familie)relaties, de wereldorde, alle spiritualiteit en new age, alle machtsverhoudingen, het leven en de dood, contact met buitenaards leven, seksualiteit, enzovoorts, aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Voel je de behoefte aan een open en respectvol (wandel)gesprek, voel je dan welkom en neem contact met mij op via vloeibare.liefde@gmail.com. Ik ben 40 jaar ervaringsdeskundige op mijn persoonlijke weg van bewustwording, her-innering, openen van gesloten informatievelden en transitie en ik deel mijn kennis, inzicht en ervaring graag met jou, als brug naar een andere perceptie van deze realiteit. Ik geef geen les, ik houd niet je hand vast, en ik heb geen bedrijf, organisatie of ander verdienmodel. In mijn belevingswereld is (kosmische) kennis, ervaring en inzicht voor ieder levend wezen beschikbaar om met elkaar te delen. Hier kan voor mij geen ‘prijskaartje’ aan kleven. In onze oorspronkelijke werelden is onze gezamenlijke kosmische bibliotheek ook voor iedereen toegankelijk. 

LEESVOER 

 • Over geprogrammeerde ruimtetijd-realiteit (WingMakers vijfde interview) gratis download in PDF
 • The Sovereign Integral  – a new model of existence (James Mahu) gratis download in PDF in het Engels
 • Crowd power 1, 2 en 3 (transcripts van uitzendingen Earth Matters van Arjan Bos met Martijn van Staveren) 
 • Communiceren met andere beschavingen (Martijn van Staveren)
 • Slave species of the Gods, secret history of the Anunnaki (Michael Tellinger)
 • UBUNTU contributionism, a blueprint for human prosperity (Michael Tellinger) 
 • The holographic Universe (Michael Talbot) 
 • Bits, bytes en bewustzijn (Yfke Laanstra) 
 • Brengers van de Dageraad (Barbara Marciniak) 
 • Alles wat je moet weten – maar wat je nooit is verteld (David Icke) 
 • De actieve kant van de oneindigheid (Carlos Castaneda) 
 • Een aparte werkelijkheid (Carlos Castaneda) 
 • Message for the tribe of many colors (Kiesha Crowther) 
 • De illusie voorbij (Darryl Bailey) 
 • The wave – kosmos in beweging (Jude Currivan) 
 • Nag Hammadi gnosis (Slavenburg/Gaudemans)
 • For everyman. Vertellingen over interacties met de eeuwigheid. (Thérèse Jeunhomme)

BEWUSTZIJN EN KUNST

 • The spiritual in art – abstract painting 1890 – 1985 (Abbeville Press)
 • Quantum art and uncertainty (Paul Thomas)
 • Collected works of the wingmakers (James Mahu)

BEKRACHTIGING

Dagelijkse afstemming op gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie

Olieverf 30 x 30 cm