EEN MOKER VAN LIEFDE

Zo middenin het niets, de nietsigheid, wat er was is er niet meer en zal er nooit meer zijn, de toekomst vormt zich gevoed door de frequenties van de scheppende krachten van mensen, en dan kom ik nòg krachtiger dan anders diep in mijn eigen hartskracht terecht. Mijn eigen tempel van liefde, mijn kernkracht, mijn alles en niets, mijn eeuwige vibratie van onvoorwaardelijke, onpersoonlijke, vrijgevige krachtige prachtige liefde die ik aan iedere gedachte, en aan iedere handeling, en aan iedere ontmoeting meegeef. Dit hart, mijn hart, mijn bron van bestaan, dit gouden lichtveld dat uitzendt en vibreert en de aanvliegroute is voor mijn contact met en in de Pleiaden. Dit ben ik.

Deze hartsfrequentie, deze liefde, vrij van m/v/x/y/z, vrij van dwang, vrij van coderingen, vrij van manipulatie, vrij van vorm, kan ieder mens binnenin zichzelf voelen en ‘aanzetten’. Leg je handen eens op de plek van je fysieke hart en ga in diepe stilte binnenin jezelf voelen. Raak je ware wezen binnenin jezelf aan en laat – letterlijk – je hart spreken. Voel de vibratie, luister ernaar, kijk ernaar, voedt het met jouw aandacht en dan gaat het uitzenden, vibreren. 

Als wij dit allemaal doen vanuit onze eigen individuele krachtige gouden bron, dan meppen wij met zijn allen een moker van liefde door onze kosmos heen en creëren wij samen ‘golden years’. Ik nodig jou hiervoor uit. Van Harte.

20230224 Thérèse Jeunhomme

 

Een gedachte over “EEN MOKER VAN LIEFDE

  1. Thérèse Jeunhomme Berichtauteur

    ‘Dat is de Force en eigenlijk is dat liefde, verbindingskracht. Synchronisatie als gevolg. Het is verbindingskracht en synchronisatie. Het gaat dus om wat verbinding is. Wil je kwantum en onze kosmische missie neerzetten als familie… als oude taal, lichtwezens, bewustzijnswezens… dan is het Licht, het ware Licht is, de Bron, echt de Bron, zuiver water, leven, vrijheid, rijkdom, overvloed voor iedereen. Alles, alles is er. Vreugde, grote markten, in de bergen en aan het water mooie steden, werelden die met elkaar in verbinding zijn, prachtige dieren, materialen uit allerlei verschillende werelden die vrij toegankelijk zijn, (werelden) waar je ín kunt. Vrijheid! En dan zitten we in een wereld als hier en dan zitten wij op een niveau waarin we denken dat we de wereld moeten veranderen op een manier die helemaal niets te maken heeft met de kwantumforce, de schepperforce! En om die reden hebben ze ons laten vergeten dat wij in staat zijn om informatie, om bewustzijn te decoderen.’ (woorden Martijn van Staveren)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s