SAMENKOMST, WANDELING EN BEKRACHTIGING 2 AUGUSTUS 2020

Op zondag 2 augustus 2020 om 11.00 uur initieer ik weer een samenkomst met wandeling en bekrachtiging. Deze keer is het vertrekpunt gelegen in landgoed Ockenburgh in Den HaagOckenburgh is goed bereikbaar met bus 31. We verzamelen in Ockenburgh bij de parkeerplaats voor auto’s en fietsen, die vind je aan je linkerhand als je het landgoed binnenkomt. Ik sta vanaf 11.00 uur bij deze parkeerplaats.

We gaan van daaruit wandelen naar en in natuurgebied Solleveld. Hiervoor is een bezoekersdagkaart nodig. Die kun je voor 2 euro kopen bij Zuidhollands Landschap op datum. Beschik je over een geldig passepartout van Zuidhollands Landschap, dan heb je geen dagkaart nodig.

We gaan wandelen door dit mooie natuurgebied Solleveld en voelen voor onszelf wanneer we willen rusten en in stilte willen zitten of bekrachtigen. Ik neem mijn laatste grote kristal mee die ik met veel liefde en voorzien van onze (be)kracht(iging) terug wil geven aan de aarde*. 

Bekijk voor jezelf wat voor weer er ‘verwacht’ wordt en neem zonbescherming en/of regenkleding mee, en wandelschoenen zijn ook handig en verstandig. Neem voor jezelf eten en drinken mee, en eventueel iets om op te zitten als je dit fijn vindt.

Ik waardeer het als je uiterlijk 1 augustus laat weten of je komt. Op zondag 2 augustus ben ik uitsluitend mobiel bereikbaar (bellen of sms). Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

*In 2007 werden wij tijdens een samenkomst met honderden mensen en duizenden waarnemers door Kiesha Crowther gevraagd om aan de aarde terug te geven wat wij haar hebben ontnomen, in de vorm van kristallen. Sindsdien heb ik mijn kristallen voorzien van mijn liefdeskracht teruggegeven aan de aarde.

 

 

 

20200708 Thérèse Jeunhomme

2 gedachten over “SAMENKOMST, WANDELING EN BEKRACHTIGING 2 AUGUSTUS 2020

 1. Sandra van Mameren

  Hoi Therese,
  Ik ga heel graag mee wandelen op 2 augustus. Stuur je vooraf nog een berichtje of bevestiging toe aan de deelnemers? Ik schrijf het wel op maar het duurt nog even voor het 2 augustus is (mijzelf kennende …).
  Leuk je dan te zien.
  Sandra.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s