TRANSHUMANISME

Achter de coulissen van Covid 19 wordt het een en ander over de mensheid en de aarde uitgerold waarover je niets in de media, op teevee, of anderszins iets verneemt. Covid 19 is een gigantisch masker, waar alle aandacht wereldwijd naar uitgaat. De mensheid wordt in angst en gevangenschap gehouden over een virus. Ja, dat virus is er en je kunt er ziek van worden. Laat dat vooral duidelijk zijn! Er is niets grappigs aan dat virus! Evenwel omdat er wereldwijd zoveel aandacht aan wordt besteed en vooral, de angst die hierover uitgegoten wordt, kijkt het grootste deel van de mensheid die kant uit. En alleen maar die kant uit. Ook zijn er vele mensen zoals ik die ook een andere kant uitkijken, namelijk de kant van wat er over de aarde en mensheid wordt uitgerold achter de coulissen van Covid 19. Een mooi artikel van Marcel Messing over het begrip ‘transhumanisme’ kun je hier lezen: http://www.marcelmessing.nl/nl/p351

Internetbedrijven floreren, evenals de providers van smartphones en skypen wordt als het medium om sociaal contact te onderhouden gezien, en de vele digitale aanbiedingen hiervoor vliegen om je oren. Hoe voel jij dit aan? Voor mij was de maat vol. Ik heb mijn smartphone, Facebook, Messenger en Whatsapp een ‘rotschop’ gegeven en ben weer teruggegaan naar mijn oude vertrouwde klaptelefoontje waarmee ik kan bellen en sms-en. Een hele ingreep in deze tijd waarin het merendeel van de mensheid juist overstapt op de digitale voorzieningen. En ik stap eruit.

Onderzoek eens voor jezelf wat jij hierbij voelt. Ik dring je niets op, ik maak mijn eigen keuzes, ik deel alleen maar andere informatie met jou zodat ook jij een weloverwogen keuze maakt. Welke keuze dat is, maakt mij niets uit. Er is geen voor of tegen, er is geen goed of kwaad. Er is wel bewustwording en wie weet maak jij door die bewustwording wel andere keuzes dan die je tot nu toe hebt gemaakt. Het is aan jou. Jij besluit. En ongeacht welk besluit jij ook neemt, ik geef om jou precies zoals jij bent.

Hieronder staat een uitgebreid en goed doorwrocht artikel van Earth Matters over de technologie in onze smartphones, en waar al die technologie voor bedoeld is:

https://www.earth-matters.nl/192/14731/earth-matters-tv/bewustzijnsinformatie-over-blue-light-chips-in-smartphones.html

Dan zijn er de talloze satellieten van Elon Musk van Starlink die inmiddels rond onze aarde cirkelen. En er komen nog veel meer van die satellieten bij. Als je ’s avonds wel eens een rijtje lichtpuntjes langs de nachthemel voorbij hebt zien komen: dit zijn geen ufo’s, maar satellieten van Elon Musk! Zo handig, dan heb je overal ter wereld, zelfs tot in de donkere bosjes van Afrika, internetverbinding. Evenwel waar maar weinigen zich van bewust zijn, is dat al deze digitale verbindingen (transhumanisme) enorme invloed hebben op jouw persoonlijke brein. De invloed is dat uiteindelijk zelfs jouw eigen gedachten niet meer vanuit jezelf ontspringen, maar worden aangestuurd vanuit 5G en de satellieten. Ga daar maar eens een onderzoekje naar doen. Wellicht maak je dan andere keuzes dan nu. Wellicht ook niet, maar dan ben je wel bewust van de keuze die je hebt gemaakt.

https://nos.nl/artikel/2286191-ufo-treintje-boven-nederland-satellieten-van-elon-musk.html

Aan de hand van bovenstaande informatie kun je jouw onderzoek steeds verder en dieper uitbreiden. Tenslotte deel ik nog een artikel van Big Think hieronder, wat een andere kijk op onze ‘realiteit’ weergeeft die gebaseerd is op kwantumfysica. Een goed boek dat de holografische structuur van onze realiteit beschrijft is ‘The holographic universe’ van Michael Talbot (er is inmiddels een Nederlandse vertaling van dit boek beschikbaar). 

https://bigthink.com/surprising-science/new-hypothesis-argues-the-universe-simulates-itself-into-existence

Kort en goed is er meer dan genoeg om voor jezelf te onderzoeken en daar jouw eigen conclusies uit te trekken. Gewoon wakker worden.

Een geromantiseerde verfilming over transhumanisme wordt in mijn beleving goed weergegeven in de film ‘The host’:

https://www.youtube.com/watch?v=uNeCnKKHGE4

20200429 Thérèse Jeunhomme

Over Thérèse Jeunhomme

Sense of place
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op TRANSHUMANISME

 1. hennybosotter zegt:

  Hey Therese,

  Bedankt voor het doorsturen. Wat een mensonterend gedrag !!! Loop hier de hele week al mee rond. Heb al wat appjes van mn telefoon afgehaald. Wat goed dat jij het zo drastisch doet. Helaas had ik net mn mobiel abonnement uitgebreid. daar kan ik niet vanaf. Wij hebben nog een vaste telefoon. Moet even kijken wat ik ga doen. Kan me nu heel goed voorstellen dat jij zegt dat je hier niet meer terug komt. Als het weer wandelweer is zou ik hier graag met je over praten. Groetjes Henny

  Like

  • Thérèse Jeunhomme zegt:

   Hai Henny. Dank je wel voor jouw bericht. Voor mij is het fijn om te lezen dat mijn bericht bijdraagt aan ‘beweging in bewustzijn’. Bel of sms als je wilt wandelen! Voor mij altijd goed!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s