BEKRACHTIGING VOOR IMMUNITEIT

Het begrip ‘immuniteit’ blijft aldoor naar mij terugkomen. Hierop besloot ik een bekrachtiging uit te schrijven voor immuniteit, die in onze huidige realiteit als van belang aanvoelt.

Het begrip ‘immuniteit’ kan onder andere worden uitgelegd als: weerstandsvermogen tegen lichaamsvreemde stoffen; onschendbaarheid; onvatbaarheid; onkwetsbaarheid; niet onderworpen zijn aan wetten. Mijn doel van het uitschrijven van deze bekrachtiging is het versterken van jouw innerlijke kracht, van het licht in jezelf, van jouw zelf-verzekerdheid, van jouw immuniteit in deze curieuze periode van almaar krachtiger, verdichtende en slimmere invloeden van buitenaf. Niet om angst te voeden. Wel om jouw bewustwording van jouw innerlijke kracht te voeden.

De invloeden van buitenaf in ons fysieke en neurologische systeem worden aldoor krachtiger en slimmer. Immuniteit binnen dit wereldwijde fenomeen die door duizenden mensen door ruimte en tijd wordt gevoeld en uitgezonden, brengt een trilling van onvatbaarheid teweeg in het bewustzijn van de mensen die door ieder levend wezen op onze aarde ontvangen kan worden. Wees bewust van jouw ongekende scheppingskracht vanuit het oorspronkelijke veld!

Ga goed zitten en neem de tijd om jouw lichaam van top tot teen en van voor naar achter te voelen. Wees bewust hier en nu in je lichaam aanwezig.

Ga dan met je aandacht naar binnen in je hoofd. Je kunt dit vergemakkelijken door met gesloten ogen even kort scheel te kijken. Dit brengt rust in je neurologische ontvangststation, je brein, waar het kunstmatige veld gekoppeld is.

Ga vervolgens met je aandacht uit je hoofd en naar beneden, door je keel en naar je hart. Leg je handen op de plek waar je hart zich bevindt om het gevoelscontact te vergroten. De omgeving van je hart is een heel andere omgeving, waar je warmte, kleur en liefde ervaart. Aan de achterkant van je hart is zelfs een deurtje, en door met je aandacht dat deurtje te openen voel je dat er een realiteit is achter je hart. En dat is niet het kunstmatige universum in je neurologische brein, maar een contact met multidimensionale welwillende, liefdevolle, scheppende wezens. En dat contact is er altijd. De omgeving van je hart is gekoppeld met het oorspronkelijke scheppingsveld.

Laadt vanuit liefde en levenskracht binnenin jezelf immuniteit in. Immuniteit voor alle levende wezens op aarde. Voel hoe de creatie van immuniteit door jouw lichamelijke veld heen loopt en overal aanwezig is. Met een diepe uitademing voel je hoe deze creatie door jou wordt uitgezonden over de aarde en door alle levende wezens kan worden ontvangen. De creatie van immuniteit wordt door de waarneming van alle multidimensionale welwillende, liefdevolle scheppende wezens versterkt.

Trek deze creatie van immuniteit door je keel naar boven naar het midden van je hoofd. Neem waar dat deze creatie en dit gevoel nu in je neurologische brein aanwezig zijn. Via de pijnappelklier wordt deze creatie van immuniteit rondom uitgezonden op hetzelfde moment dat je hart dit doet. Voel de creatie multidimensionaal vanuit je hart en je hoofd uitzenden.

Dit veld in het nu-moment is rechtstreeks gekoppeld tussen het oorspronkelijke scheppingsveld via je hart, en het kunstmatige veld via je brein.

Dan laat je de aandacht in je hoofd los. Blijf bewust in je lichaam en voel de creatie van immuniteit integreren.

Haal diep adem en blaas krachtig uit. Open je ogen. Het is klaar.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via kijkmetjehart@gmail.com

Ik Ben Hier. Daarom.

20200401 Thérèse Jeunhomme

Sharing is caring for yourself and humanity.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s