VOLKSVERTEGENWOORDIGERS

Wij zijn allen zonder uitzondering ‘volksvertegenwoordigers’. De dragers van de codes van het Koninkrijk van de Mens. 💛🔑

Alle persoonlijke inserties, trauma’s, herinneringen, emoties, blokkeringen, aannames, verwachtingen die wij zelf en op eigen kracht binnenin onszelf schouwen en defragmenteren, zijn van heel de mensheid. Al wat je binnenin jezelf meedraagt, wordt door heel de mensheid gedragen. Al wat je binnenin jezelf afpelt en oplost, wordt afgepeld en opgelost voor heel de mensheid. Zo is alles wat je voor en binnenin jezelf doet, niet alleen voor jezelf, maar voor de hele mensheid.

Pas als die ruimte binnenin jezelf er is, is er een mogelijkheid voor contact met geavanceerde beschavingen. En als jij het BENT, ben je dus ook een vertegenwoordiger van de mensheid. Een volksvertegenwoordiger.

Dit is de weg naar een totale herziening van de perceptie van ons bewustzijn. De trilling in ieder mens die deze weg actief bewandelt, met aandacht schouwt en defragmenteert, trilt in zijn steeds zuiverder vorm binnen in jouw hologram en dus ook in andere hologrammen. Dat is de weg naar verandering. Dan openen zich oneindige velden van mogelijkheden. Dat is de weg van het steeds verder en breder openen van de codes van het Koninkrijk van de Mens. 💛🔑

 

20190322 Thérèse Jeunhomme

Over Thérèse Jeunhomme

Sense of place
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s