EVERYTHING YOU NEED TO KNOW

‘Het enige dat ik van je vraag, is dat je gewoonlijke gedachten en vormen één moment los laat en je geest openstelt voor een vorm die voor jou misschien nieuw is, maar voor iedereen bestaat.’ (Thérèse)

Ik geef toe dat het even doorbijten is om alle 689 pagina’s in het boek van David Icke ‘Everything you need to know (but have never been told)’* door te werken, maar dan heb je ook wat. Ik geef hier geen mening over de inhoud, het is aan jezelf om te die onderzoeken.
Evenwel is deze schrijver een groot compliment van mij waard. 30 jaar onderzoek naar hoe onze realiteit in elkaar steekt met gedegen materiaal wat je zelf kunt onderzoeken. Deze mega informatie heeft hij niet alleen logisch en overzichtelijk beschreven, maar er zijn ook overal dwarsverbanden gelegd.
Alles wat je nodig hebt om te weten (maar wat je nooit is verteld) over het hoe en waarom van onze huidige wereldwijde realiteit is in dit boek beschreven.

‘Come on gang, let’s give it a try.’ (David Icke)

*ik meen dat er een Nederlandse vertaling van dit boek in de maak is

20180517 Thérèse Jeunhomme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s