ZONDAGSE AFSTEMMING

Iedere zondag om 09.00 uur stemmen wij ons met een groep mensen verspreid door heel Nederland gelijktijdig af voor gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie. Wij doen dit vanuit het besef dat wij Scheppende Wezens zijn en dat wij met onze eigen innerlijke krachten en intenties energievelden voor gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie vanuit onze kracht en liefde kunnen laten resoneren in  alle levende wezens op aarde. Hieronder staat beschreven welke afstemming wij doen.* Je doet deze afstemming zelf (thuis) iedere zondagochtend om 09.00 uur. Hoort zegt het voort en doe met ons mee. Hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger onze intenties zullen uitstralen. Op FB is er een groep ‘wekelijkse bekrachtiging’ waarvan je lid kunt worden.

*je kunt onderstaande tekst uitprinten en hardop voorlezen of, zoals ik zelf doe, inspreken en daarna afluisteren als een geleide meditatie; de uitzending Crowd Power waarvan deze tekst is afgeleid kun je ook zien en luisteren in de video onderaan dit bericht

‘Ik hou van jou’ 70 x 95 cm

GELIJKWAARDIGHEID, WERELDVREDE, HARMONIE

Doe je ogen dicht en ga in stilte bij jezelf naar binnen. Eerst van buiten naar binnen in je hoofd aanwezig zijn. Besef dat je een wezen bent, een tijdreiziger uit een andere wereld in een menselijke gedaante. En dat je met aandacht door je eigen brein reist om vanuit Liefde en Kracht zorg te dragen dat radiogolven in je hoofd geneutraliseerd worden en er rust komt in je hoofd.
Reis vanuit je hoofd door naar je hart in een rustige modus. Leg als je dat fijn vind je hand op de plek van je hart. Dan ga je in stilte de betekenis van van gelijkwaardigheid inladen. Al het leven heeft dezelfde gelijkwaardige betekenis, heeft gelijke krachten en gelijke kansen. Dit ga je met kracht en liefde inladen. Daarna laat je op jouw manier wereldvrede en harmonie binnenkomen.
Richt je met aandacht bij je hart op deze 3 thema’s: gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie. Laat het een oproep zijn vanuit jouw hart, als drager van de Kracht van het Leven naar het Levensveld, met een opdracht van liefde, zodat dit vanuit het Levensveld nu naar binnen stroomt in je hart.
Besef in dit moment dat jij als mens hier op aarde, dat wij als beschaving, geobserveerd worden door welwillende, liefdevolle, zeer geavanceerde en krachtige beschavingen uit andere universa. Deze waarneming versterkt de intrinsieke waarde van gelijkwaardigheid, wereldvrede en harmonie. In de stilte van je hart besef je dat de krachtvelden versterkt worden door de observaties vanuit andere werelden.
Haal diep adem. En bij de uitademing besef je dat het krachtveld vanuit je hart naar buiten uitzendt, uitstraalt, en in schokgolven van kracht en liefde rondom de aarde gaat in ruimte en tijd.
Gelijkwaardigheid voor alle mensen. Gelijke kansen, gelijke rechten voor alle mensen op aarde, ongeacht afkomst, situatie, historie. Gelijke kansen voor alle levende wezens, voor alle elementen en elementaire wezens. Wereldvrede vanuit gelijkwaardigheid. Harmonie vanuit wereldvrede.
Vanuit kracht en oorspronkelijke liefde in ons, kan deze schokgolf van kracht in elke cel van het bewustzijn door elk wezen op aarde worden ontvangen.
Dit is waarom wij hier op aarde zijn.

Bron: transcripts Crowd Power deel twee blz. 446

20180111 Thérèse Jeunhomme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s